قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره تحصیل دانش‌آموزان اتباع دارای برگه سرشماری در مدارس تهران اقرار وزیر بهداشت پاکستان به پیشی گرفتن افغانستان در مبارزه با فلج اطفال صادرات ۳ هزار و ۵۰۰ تن گاز مایع به افغانستان از طریق مرز دوغارون، طی یک سال گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: ممکن است جایگزینی برای نیروی کار اتباع خارجی نداشته باشیم
سرخط خبرها

باز همان حکایت همیشگی | آموزش اتباع خارجی بازمانده از تحصیل

  • کد خبر: ۱۳۲۴۵۵
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
باز همان حکایت همیشگی | آموزش اتباع خارجی بازمانده از تحصیل
معاون امور بین الملل آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش آماده است تا با ایجاد یک مدرسه مجازی به آموزش دانش آموزان اتباع بازمانده از تحصیل بپردازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برپایه آمار غیر رسمی مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش تاکنون از بیش از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس ایران ثبت نام به عمل آمده است.

طبق آمار مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش تاکنون ده‌ها هزار نفر از کودکان اتباع خارجی موفق به ثبت نام در مدارس ایرانی نشده‌اند.

در این بین والدین این کودکان از مسئولان نرم افزار آموزش مجازی شاد خواسته‌اند حالا که امکان ثبت نام فرزندان آن‌ها در مدارس حضوری نیست؛ حداقل بتوانند تا طی شدن مراحل ثبت نام از طریق نرم افزار شاد ادامه تحصیل دهند.

علی کاظم زاده، مدیر فنی نرم افزار شاد در این رابطه با بیان اینکه در حال حاضر امکان استفاده از نرم افزار شاد برای اتباع خارجی که در مدارس ایران ثبت نام نکرده‌اند، وجود ندارد؛ گفت: پیشنهاداتی در این زمینه مطرح شده تا وزارت آموزش و پرورش پلتفرم‌هایی را برای تسهیل تحصیل این اتباع ایجاد کند؛ اما موضوع فعلا در سطح وزارتخانه مطرح است.

کمالی، معاون امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش پیرامون این خواسته والدین کودکان اتباع گفت: این طرح پیشنهاد خوبی است؛ اما در ابتدا باید وزارت کشور اجازه ثبت نام مجازی آن‌ها را بدهد. در این صورت وزارت آموزش و پرورش آماده است تا با ایجاد یک مدرسه مجازی به تدریس دانش آموزان اتباع بازمانده از تحصیل بپردازد و این دانش آموزان نیز با شرکت در آزمون و قبولی در آن بتوانند مدرک تحصیلی مورد نظر را اخذ کنند.

او گفت: اگر اتباع مذکور کد مربوطه را نداشته باشند، ما در آموزش و پرورش نمی‌توانیم آنها را ثبت نام کنیم و وزارت کشور باید برای آنها اجازه این کار را صادر کند.

کمالی در ادامه گفت: درخواست برای ادامه تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی بازمانده از تحصیل باید از سوی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران یا حکومت سرپرستی موقت افغانستان به دولت ایران ارائه شود و در این صورت وزارت آموزش و پرورش موظف است این اقدام را انجام دهد.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->