تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

باز همان حکایت همیشگی | آموزش اتباع خارجی بازمانده از تحصیل

  • کد خبر: ۱۳۲۴۵۵
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
باز همان حکایت همیشگی | آموزش اتباع خارجی بازمانده از تحصیل
معاون امور بین الملل آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش آماده است تا با ایجاد یک مدرسه مجازی به آموزش دانش آموزان اتباع بازمانده از تحصیل بپردازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برپایه آمار غیر رسمی مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش تاکنون از بیش از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس ایران ثبت نام به عمل آمده است.

طبق آمار مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش تاکنون ده‌ها هزار نفر از کودکان اتباع خارجی موفق به ثبت نام در مدارس ایرانی نشده‌اند.

در این بین والدین این کودکان از مسئولان نرم افزار آموزش مجازی شاد خواسته‌اند حالا که امکان ثبت نام فرزندان آن‌ها در مدارس حضوری نیست؛ حداقل بتوانند تا طی شدن مراحل ثبت نام از طریق نرم افزار شاد ادامه تحصیل دهند.

علی کاظم زاده، مدیر فنی نرم افزار شاد در این رابطه با بیان اینکه در حال حاضر امکان استفاده از نرم افزار شاد برای اتباع خارجی که در مدارس ایران ثبت نام نکرده‌اند، وجود ندارد؛ گفت: پیشنهاداتی در این زمینه مطرح شده تا وزارت آموزش و پرورش پلتفرم‌هایی را برای تسهیل تحصیل این اتباع ایجاد کند؛ اما موضوع فعلا در سطح وزارتخانه مطرح است.

کمالی، معاون امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش پیرامون این خواسته والدین کودکان اتباع گفت: این طرح پیشنهاد خوبی است؛ اما در ابتدا باید وزارت کشور اجازه ثبت نام مجازی آن‌ها را بدهد. در این صورت وزارت آموزش و پرورش آماده است تا با ایجاد یک مدرسه مجازی به تدریس دانش آموزان اتباع بازمانده از تحصیل بپردازد و این دانش آموزان نیز با شرکت در آزمون و قبولی در آن بتوانند مدرک تحصیلی مورد نظر را اخذ کنند.

او گفت: اگر اتباع مذکور کد مربوطه را نداشته باشند، ما در آموزش و پرورش نمی‌توانیم آنها را ثبت نام کنیم و وزارت کشور باید برای آنها اجازه این کار را صادر کند.

کمالی در ادامه گفت: درخواست برای ادامه تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی بازمانده از تحصیل باید از سوی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران یا حکومت سرپرستی موقت افغانستان به دولت ایران ارائه شود و در این صورت وزارت آموزش و پرورش موظف است این اقدام را انجام دهد.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->